lørdag den 8. februar 2014

Blå Mandag

 
Bowl'n'Fun

Bowl'n'Fun skaber rammerne for en festlig blå mandag med masser af aktiviteter, god mad samt festlige og farverige alkoholfrie drinks.
http://odense.bowlnfun.dk/

MEGA BLÅ MANDAG pr. pers. kr. 249,-*
Denne pakke indeholder: Blå Mandags buffet, inkl. ta' selv softice, bowling, minigolf og gokart.

ALM. BLÅ MANDAG pr. pers. kr. 169,-
Denne pakke indeholder: Blå Mandags buffet, inkl. ta' selv softice og 1 times bowling.
*Dette tilbud kun gældende i nogle byer, se mere på Bowl'n'Fun's hjemmeside
Læs mere om arrangementet her

Biografen

Har du brug for at slappe af efter en hård men god dag? Så få et par timers ro, og ta' dine kammerater med et smut i biffen. I kan f.eks. tage ind og se en af de nedenstående film, eller I kan tjekke ud hvad biografen i din by tilbyder, på www.kino.dk





Odense paintball og lasergame
Er du til action som lasergame, og andre fede discipliner? Så skal i afholde jeres blå mandag hos Odense paintball og lasergame, her får i 1 times lasergame, og/eller 1 times event med sjove udfordringer som mega bordfodbold, sumobrydning og bungee basket!


1 time med mega bordfodbold/sumobrydning/bungee basket = 140 ,- pr deltager (min 12 personer)
Læs mere om aktiviteterne her 


Konfirmandfest på Posten
Har du ikke fået nok, og ønsker at slutte din 

blå mandag af med manér. Så er det på Posten der foregår, her afholdes konfirmationsfest fra kl. 19.00 - 23.00, med diskotek og konkurrencer. 
Arrangementet er arrangeret af Odense kommune, og derfor står de for billetsalget!
 
Generelt om Odense

Inde på www.alt-om-odense.dk, finder du alt om Odense. Lige fra viden omkring shopping, gode spisesteder til fede action fyldte arrangementer. Hvis du ikke er vant til at færdes i Odense, så kan det være et oplagt sted at søge oplysningerne eller få ideer til hvad I skal lave på jeres blå mandag. 


Tivoli Friheden
Tivoli Friheden er mål for mange konfirmanders besøg på deres blå mandag, derfor har Tivoli Friheden i samarbejde med Århus by lavet en fed pakkeløsning! Tivoli Friheden er åbent kl. 13-19. Pris pr. person 195,-
Læs mere her


SegWorld
SegWorld er en splinterny og helt enestående forlystelsespark med Segway kørsel. Intet mindre end verdens første!
Der er underholdning og udfordringer til hele klassen, og oplevelsen af at køre uden nogen form af speeder eller bremse er rigtigt sjov. Hop op på de terrængående SegWay’s og slå dig løs på hele 6000 m2 spækket med fantastiske baner og betagende scenarier.

Se priser her

Alt om Aarhus
Her finder du alt om Aarhus. Lige fra viden omkring shopping, gode spisesteder og til fede action fyldte arrangementer. Det kan være rigtigt nyttigt hvis du ikke er vant til at færdes i den by, hvor i afholder jeres blå mandag! Find mere inspiration i Aarhus her.


Big Bowl
Få en god fælles oplevelse med bowling. Hos Big Bowl, er der mange lysende bowlingbaner, og hele klassen vil have en fest med bowling! Herudover kan Big Bowl, som de eneste tilbyde RaceRoom, der er et virtuelt racingkoncept, hvor man konkurrerer med hinanden, side om side, samtidigt og på samme bane. Oplev en verden af racersimulering og mærk adrenalinet pumpe, når du kører ræs på nogle af verdens mest kendte racerbaner.

Se priser her
 
 
Copenhagen Paintball Arena

Da blå mandag skal være sjov og fyldt med action og oplevelser man husker. Så har Paintball Arena sammenstrikket tre helt specielle tilbud til jeres dag.
I pakkerne er mulighed for lasergames, bungee run, sumobrydning, mega bordfodbold, gladiatorkamp, høvdingebold, volleyball på hoppepude, rodeotyr, fodbold på hoppepude, basket på hoppepude, sumo stafetløb og til sidst men ikke mindst en skydebane!
Se prispakker her


Tivoli
Blå mandag og Tivoli klinger bare godt sammen, og Tivoli har da også været danske konfirmanders favorit i rigtigt mange år. Tivoli har nogle af de vildeste og sjoveste forlystelser i Danmark, så som Dæmonen og
Vertigo, masser af spil, hvor du kan konkurrere med klassekammeraterne, og spisesteder,
hvor du kan stille sulten og slukke tørsten.
Du kan spare penge og få meget mere ud af din Blå Mandag i Tivoli med en PULS pakke.

PULS pakken får du nemlig entré, turpas, fastfood og drikkevarer! Pris pr. person 299,- Læs mere her

Bakken
Bakken er ligeledes super til en blå mandag - der er masser af sjov og spænding på Bakken.
På Bakken finder du flere kørende forlystelser end noget andet sted i landet - og sjove spil og konkurrencer finder du i massevis. Her ligger restauranter, beværtninger, is- og fastfoodbarer tættere end du oplever andre steder.
Se priser her


Alt om København
Her finder du alt om København. Lige fra viden omkring shopping, gode spisesteder og til fede action fyldte arrangementer. Det kan være rigtigt nyttigt hvis du ikke er vant til at færdes i den by, hvor i afholder jeres blå mandag!

Besøg VisitCopenhagen her samt Alt om København her

1 kommentar: